Limba cu garnitura de legume

Printeaza

Limba cu garnitura de legume din: limba de vita sau de porc, ardei, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, busuioc, mirodenii, sare.

Ingrediente:Limba_cu_garnitura_de_legume

  • 1 limbă de vită sau porc
  • 2 ardei graşi (roşu şi galben)
  • 4 cepe
  • 4 roşii
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 fire busuioc verde
  • mirodenii pentru carne de porc
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bine limba, o cureţi şi o pui la fiert în apă cu mirodenii pentru carne de porc. După ce a fiert, o cureţi şi o tai în felii groase de 1 cm.

In timp ce fierbe limba, cureţi legumele şi le tai julien. Le căleşti puţin în ulei, iar după 2 minute pui feliile de limbă, sărezi şi condimentezi şi laşi să fiarbă împreună alte 3-4 minute.

Serveşti porţiile presărate cu verdeaţa fin tocată. Serveşti preparatul ca atare sau cu un sos de iaurt şi busuioc ori cu un sos dulce-acrişor.

 

Limba cu garnitura de legume

Limba_cu_garnitura_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.