Lichior de menta

Printeaza

Se pregăteşte o farfurie adâncă plină cu frunze de mentă.

Se stropeşte cu alcool din belşug; se lasă să stea la soare cca 1 lună. Se strecoară şi se adaugă un sirop fiert separat din 500 g zahăr şi 2 pahare mari de apă.

Se potriveşte concentraţia de alcool după gust. Se toarnă în sticle; se păstrează la temperatura camerei.

Lichior_de_menta

Incoming search terms:

  • lichior de menta

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu, sa vad ce-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.