Lichior de anason din: zahar, apa, anason, alcool. Ingrediente: 200 g zahăr 40 g anason 1 l apă 1 l alcool Mod de preparare: Anasonul se alege, se spală, se scurge bine de apă şi se pune la uscat. Se pune zahărul într-o cratiţă şi se amestecă la foc domol, până începe […]
Lichior de ciocolată
PrinteazaLichior de ciocolată din: ciocolata, zahar, apa, alcool.
- 100 g ciocolată
- 250 g zahăr
- 1/2 l apă
- 1/4 l alcool de 90 grade
Mod de preparare:
Se rade ciocolata, se topeşte în bain-marie, adăugând o lingură de apă.
Se fierbe un minut zahărul cu apa.
Se toarnă treptat şi amestecând mereu peste ciocolată.
Se lasă la răcit.
Se filtrează, nu se consumă decât după cel puţin 6 ore.
Lichior de ciocolată
Poate iti place si:
E bun lichiorul asta?
Mai bine il cumperi 🙂