Lichior de cafea alcoolizat

Printeaza

Lichior de cafea alcoolizat din: cafea, alcool, apa, zahar.

Ingrediente:Lichior de cafea alcoolizat

  • 250 g boabe de cafea
  • 1 l alcool sau ţuică de cazan
  • 500 ml apă
  • 500 g zahăr

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, se pun boabele şi alcoolul peste ele. Se lasă la macerat 12 zile, timp în care se agită zilnic boabele cu alcoolul. Din apă şi zahăr, se face un sirop gros ca pentru dulceaţă.

Se strecoară alcoolul printr-un tifon şi se toarnă peste sirop.

Se lasă 1-2 zile ca să se pătrundă, apoi se poate consuma.

 

Savurati!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Lichior de cafea alcoolizat
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.