Lichior de cacao

Printeaza

Lichior de cacao din: alcool, apa, smantana, zahar, cacao, cappuccino.

Ingrediente:Lichior_de_cacao

  • 500 ml alcool
  • 1 l apă
  • 250 g smântână dulce
  • 1 kg zahăr
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri cappuccino

 

Mod de preparare:

Fierbi apa cu zahărul, până se topeşte zahărul şi rezultă un sirop. Adaugi imediat cacao şi cappuccino, amestecând continuu să nu se formeze cocoloaşe.

Dai într-un clocot şi adaugi smântână şi alcoolul (poţi folosi ţuică de corcoduşe făcută în casă). După ce ai pus alcoolul, mai dai amestecul într-un clocot, amestecând continuu.

Laşi la răcit şi îl dai deoparte. Poţi servi lichiorul imediat, dar ideal e să-l laşi în repaus câteva zile.

Lichior de cacao

Lichior_de_cacao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.