Lichior de ciocolata alba

Printeaza

Lichior de ciocolata alba din: ciocolata, frisca, zahar, vanilie, vodca.

Ingrediente:Lichior_de_ciocolata_alba

  • 100 g ciocolată albă
  • 400 ml frişcă
  • 1 lingură zahăr pudră
  • 10 ml esenţă de vanilie
  • 400 ml vodcă sau ţuică de fructe

 

Mod de preparare:

Se pune la încălzit frişca, se adaugă ciocolata ruptă în bucăţi mai mici şi se lasă până ce se topeşte.

Se adaugă zahărul pudră şi esenţa de vanilie şi se lasă la răcit, apoi se adaugă vodca. Se amestecă şi se toarnă în sticlă.

Se păstrează în frigider.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.