Lemon Custard

Printeaza

Se aşază într-un castron mare 2 ouă şi 2 gălbenuşuri. Se adaugă 100 g zahăr şi 1 linguriţă amidon: se ames­tecă. Se crestează pe lung 1 baton de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului.

Se adaugă la compoziţia de ouă. Păstaia de vanilie şi coaja rasă de la 1 limettă se dau în clocot în 420 ml lapte cu 300 g frişcă lichidă.

Se îndepărtează batonul de vanilie, iar laptele se înglobea­ză treptat în compoziţia de ouă. Se toarnă totul la loc în oală şi se încălzeşte la foc moale, amestecând continuu, lent.

Nu se lasă în niciun caz să fiarbă! Se toarnă cre­ma fierbinte în boluri de desert şi se lasă să se răcească.

Lemon Custard

Lemon Custard

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.