Legume la wok cu tofu afumat

Printeaza

O reteta de legume la wok cu tofu afumat din: mazare mange tout, sare, germeni de soia, varza chinezeasca, dovlecel, ardei gras, tofu afumat, ulei, arahide, piper si sos de soia.

Ingrediente:Legume la wok cu tofu afumat

  • 150 g mazare mange tout
  • sare
  • 200 g germeni de soia
  • 250 g varza chinezeasca
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi rosii
  • 500 g tofu afumat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri arahide nesarate
  • piper
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Mazarea mange-tout se opareste in apa clocotita cu sare circa 2 minute. Se lasa sa se scurga. Se toaca varza. Se curata dovleceii, se taie in doua pe lung si se golesc de samburi si pulpa se taie felii. Se curăţă ardeiul gras şi se taie fâşii. Se taie cuburi tofu.

Se încinge uleiul în wok; se prăjesc arahidele şi se scot. Apoi se prăjeşte tofu, se sărează şi se piperează. Se scoate. Se adaugă legumele şi se prăjesc 7 min.

Apoi se adaugă tofu şi arahide şi se condimentează cu sos de soia şi piper.

Legume la wok cu tofu afumat

Legume la wok cu tofu afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.