Legume umplute aromate

Printeaza

Legume umplute aromate

Ingrediente:

  • 125 g brânză de vaci
  • 125 g telemea de vaci
  • 1 ţelină mică
  • 3-4 morcovi potriviţi
  • 2 gălbenuşuri crude
  • 50 g unt
  • 3/2 pachet boia dulce
  • 7 linguri pline cu vârf pulbere de cereale
  • 1 pahar iaurt
  • 1 pahar smântână
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 roşii
  • 4 gogoşari

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, apoi dai mor­covii şi ţelina pe răzătoarea mică şi tai ceapa mărunt. Fărâmiţezi brânza de vaci şi telemeaua, le freci cu untul, apoi adaugi gălbenuşurile şi legumele tăiate. Pui şi smân­tână cu iaurtul, boiaua, piper după gust şi usturoiul pisat.

Tai roşiilor un căpăcel, le scoţi miezul, cureţi gogoşarii de cotoare şi seminţe, apoi umpli legumele cu pasta pregătită. Le aşezi pe un platou şi le decorezi cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.