Legume rumenite cu glazura de muştar

Printeaza

O reteta de legume rumenite cu glazura de mustar din: morcovi, pastarnac, ulei de masline, unt si mustar.

Ingrediente:Legume rumenite cu glazura de muştar

  • 300 g morcovi noi
  • 500 g pastarnac, curatat si taiat segmente si sferturi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25 g unt
  • 1-1/2 linguri mustar cu boabe intregi

 

Mod de preparare:

Preincâlzeşte cuptorul la semnul 7/220 C. în tava de copt, unge morcov şi pâstârnacul cu uleiul şi untul şi da la cuptor 25 de minute. Unge cu muştar si da din nou la cuptor 5 minute, pana când capata luciu.

Legume rumenite cu glazura de muştar

Legume rumenite cu glazura de muştar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.