Legume prajite cu sos dulce-acrisor

Printeaza

Legume prajite cu sos dulce-acrisor din: varză, castraveţi, roşii, ardei graşi, ciuperci, făină de grâu, zahăr, ketchup, sos de soia, oţet, apă, ulei vegetal.

Ingrediente:Legume prajite cu sos dulce-acrisor

  • 1/4 varză tăiată fâşii
  • 2 castraveţi tăiaţi în lungime
  • 1 roşie tăiată felii
  • 2 ardei graşi tăiaţi pe lung (în felii grosuţe)
  • 5-6 ciuperci tăiate mărişor
  • 1 lingură făină de grâu
  • 1 lingură zahăr
  • 1/2 lingură ketchup
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură oţet
  • 1/2 cană de apa
  • 2 linguri ulei vegetal

Mod de preparare:

Se încinge uleiul în wok. Se pun: varza, castraveţii, roşia, ardeiul gras, ciupercile, fasolea verde şi apa şi se prăjeşte. Când totul este gata se amestecă cu ketchup-ul.

Se asezonează cu zahăr, sos de soia şi oţet. Se diluează puţină făină în apă şi se amestecă cu restul, pentru a se îngroşa puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.