Legume pane

Printeaza

O reteta de legume pane din: broccoli, conopida, vanata, dovlecel, ardei gras, fasole verde, patrunjel, oua, faina, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 4 buchetele de broccoli
  • 4 buchetele de conopida
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 200 g fasole verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune broccoli, cono­pida şi fasolea în apă clocotită şi lasă să fiarbă 15 minute la foc mediu. Taie vânătă şi dovlecelul în rondele, sărează-le şi pune-le pe un şervet absor­bant. Ardeiul taie-l în fâşii. Intre timp, bate ouăle, adaugă făina, sare şi amestecă bine ca să nu rămână co­coloaşe. Strecoară legumele fierte şi aşază-le pe un servet.

Trece fiecare bucheţel prin compoziţie şi prăjeşte-l în ulei încins. Procedează la fel cu tecile de fasole, restul de legume şi cu mă¬nunchiuri de pătrunjel. Scoate-le pe un şervet absorbant. Serveşte ca atare sau cu friptură.

Legume pane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • legume pane

2 comentarii

  1. Au iesit bine legumele pane?

  2. Da, sunt foarte bune legumele pane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.