Legume la tigaie cu seminte

Printeaza

Legume la tigaie cu seminte din: morcovi, sfecla, lamaie, ulei, seminte de susan, coriandru, sare.

Ingrediente:Legume la tigaie cu seminte

  • 3 morcovi
  • 2 sfecle roşii
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură seminţe de susan
  • 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Decojeşti morcovii şi sfecla. Tai rădăcinoasele în felii subţiri de 1 cm. Le aşezi în vasul pentru fiert la bain-mărie şi le fierbi în baie de aburi timp de 5 minute.

Prăjeşti puţin seminţele de susan, într-o tigaie fără ulei, amestecând cu o lingură de lemn. Le scoţi într-un castron şi, cât sunt calde, torni peste ele uleiul de măsline.

Repartizezi în farfurii legumele, sărezi, presari cu coriandru şi stropeşti cu uleiul şi cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.