Legume la tigaie cu piept de pui

Printeaza

Legume la tigaie cu piept de pui din: conopida, morcovi, ardei iute, ceapa, usturoi, coriandru, piept de pui, arahide, ulei de floarea soarelui, mazare, sare si piper.

Ingrediente:Legume_la_tigaie_cu_piept_de_pui

  • 1 conopida
  • 2 morcovi
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura coriandru
  • 2 fileuri de piept de pui (de circa 200 g)
  • 100 g arahide nesarate
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 g mazare congelata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata conopida, se spala si se despart buchetelele. Se spala ardeiul iute, se curata, se taie pe lung si se scot semintele. Se curata ceapa si usturoiul. Se taie felii ceapa si se toaca usturoiul. Se spala coriandrul si se rup frunzuitele. Se spala fileurile de piept de pui, se sterg bine si se taie fasii.

Se prajesc intr-o tigaie arahidele, fara adaos de grasime, si se scot. Se incinge uleiul. Se prajeste inauntru mancarea. Se adauga in grasime usturoiul si ceapa si se prajesc, amestecand. Se adauga morcovii si conopida si se calesc 5 minute. Se adauga apoi ardeii iuti, mazarea si arahidele.

Se amesteca inauntru carnea, se incalzeste si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra coriandru si se serveste, eventual cu o garnitura de orez.

Legume la tigaie cu piept de pui

Legume_la_tigaie_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • legume la tigaie
  • legume congelate la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.