Legume la gratar cu maioneza

Printeaza

Legume la gratar cu maioneza din: ou, suc de lamaie, mustar de dijon, ardei chili, sare, ulei de masline, dovlecei, ardei grasi, ceapa.

Ingrediente:Legume la gratar cu maioneza

  • 2 dovlecei, taiati in jumatate pe lungime
  • 3 ardei grasi, taiati jumatati, fara seminte
  • 1 ceapa, curatata si feliata

Ingrediente maioneza:

  • 1 ou
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingura de ardei Chili
  • ½ lingurita sare
  • ¾ cana ulei de masline

 

Mod de preparare:

Puneti oul in blender. Adauga restul ingredientelor, cu excepția uleiului de masline. Amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati usor uleiul si procesati pana se formeaza maioneza. Puneti intr-un bol si dati la frigider.

Incalziti gratarul si adaugati legumele. Gatiti pe ambele parti 5–10 minute. Scoateti de pe gratar, transferati pe farfurii si serviti cu sos de maioneza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.