Legume la gratar cu aroma de busuioc
PrinteazaLegume la gratar cu aroma de busuioc din: rosii uscate, vinete, zuccini, parmezan, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
- 290g roşii uscate în sos
- 2 vinete
- 3 zucchini
- 40g parmezan
- ulei de măsline
- 10g busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele şi zucchini se feliază subţire. Se condimentează legumele cu sare, piper şi o linguriţă de ulei de măsline. Feliile de legume se prăjesc pe grătar.
Alternaţi legumele, vinetele, zucchinii şi roşiile uscate; presăraţi peste acestea busuiocul mărunţit şi parmezanul ras.
Gătiţi la cuptor la 220°C timp de 10 minute şi apoi serviţi.
Legume la gratar cu aroma de busuioc
Pofta buna!