Legume la gratar cu aroma de busuioc

Printeaza

Legume la gratar cu aroma de busuioc din: rosii uscate, vinete, zuccini, parmezan, ulei de masline, busuioc, sare, piper.

Ingrediente: Legume_la_gratar_cu_aroma_de_busuioc

  • 290g roşii uscate în sos
  • 2 vinete
  • 3 zucchini
  • 40g parmezan
  • ulei de măsline
  • 10g busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Vinetele şi zucchini se feliază subţire. Se condimentează legumele cu sare, piper şi o linguriţă de ulei de măsline. Feliile de legume se prăjesc pe grătar.

Alternaţi legumele, vinetele, zucchinii şi roşiile uscate; presăraţi peste acestea busuiocul mărunţit şi parmezanul ras.

Gătiţi la cuptor la 220°C timp de 10 minute şi apoi serviţi.

Legume la gratar cu aroma de busuioc

Legume_la_gratar_cu_aroma_de_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.