Legume la cuptor cu vin alb

Printeaza

Legume la cuptor cu vin alb din: vanata, rosii, ardei, cartofi, ulei, usturoi, cimbru, sare, piper, vin.

Ingrediente:Legume la cuptor cu vin alb

  • o vânătă
  • 3 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 4 cartofi
  • 150 ml vin alb sec
  • 3 linguri ulei
  • 3 căţei usturoi
  • un pic de cimbru uscat
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele se curăţă şi se taie cuburi. Se pun într-un vas de cuptor, se presară sare şi piper şi se toarnă uleiul si vinul. Se amestecă bine, apoi se pune usturoiul feliat şi presară cimbrul uscat.

Se lasă la cuptor 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.