Legume la cuptor cu verdeata
PrinteazaLegume la cuptor cu verdeata din: ardei grasi, dovlecei, cartofi, usturoi, rosii, ceapa, ulei, sare, verdeata.
- 4 ardei grasi de culori diferite
- 2 dovlecei
- 4 cartofi
- 2 catei de usturoi
- 2-3 rosii
- o ceapa
- 6 linguri ulei
- sare
- verdeata
Mod de preparare:
Se curăţă toate legumele si cartofii se taie rondele, ardeii se taie fâşii lungi, iar dovleceii rondele. Se pun legumele în straturi într-un vas de cuptor. Se taie ceapa rondele si se desface în inele deasupra legumelor. Se presară cu sare si apoi se acoperă cu rondele de roşii.
Se stropeşte totul cu ulei, se pun 100 ml apă, usturoiul mărunţit şi se dă vasul la cuptor pentru 40 de minute. Se serveşte cu verdeaţă.
Legume la cuptor cu verdeata
Pofta buna!