Legume in test

Printeaza

Legume in test din: ciuperci, ceapa, merisoare, morcov, sos de soia, ulei patrunjel, sare, faina, lapte, smantana, sare.
Legume in test

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • merisoare salbatice
  • 1 morcov
  • 30 ml sos de soia
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • 500 g faină
  • 150 ml lapte
  • 50 g smantană
  • sare

Mod de preparare:

Amestecă făina cu lapte­le, smântână şi sare. Adaugă untul şi frământă bine. Lasă să se odihnească la rece 30 de minute.

Căleşte ceapa împreună cu morcovul. Adaugă ciupercile tăiate felii şi lasă să scadă. Condimentea­ză, după care pune merişoarele şi verdeaţa. Stropeşte cu sos de soia şi lasă să se răcească, îmbracă în aluat o formă adâncă.

Umple cu amestecul de ciuperci. Acoperă cu aluat şi lasă la cuptor 30 de minute. Se Serveşte rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.