Legume fripte la cuptor

Printeaza

Legume fripte la cuptor din: dovlecei, vanata, ardei rosii, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Legume fripte la cuptor

  • 2 dovlecei tăiaţi în bucăţi pe lungime
  • 1 vânătă tăiată în bucăţi
  • 2 ardei roşii tăiaţi fâţii
  • 4 cepe roşii tăiate în jumătate
  • 6-8 ciuperci
  • 80 ml ulei de măsline
  • 4 căţei de usturoi pisaţi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200° C.

Pune toate legumele într-o tavă înaltă de cuptor. Toarnă uleiul şi presară usturoiul. Asezonează cu sare şi piper şi amestecă bine. Lasă în cuptor 35-40 minute până se rumenesc pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.