Legume fripte la grătar

Printeaza

O reteta de legume fripte la gratar din: ardei grasi, rosii, rozmarin, zucchini, ceapa rosie, vinete si cartofi.

Ingrediente:Legume fripte la grătar

  • 6 ardei grasi asortati (rosii, galben, verzi)
  • 400 g rosii
  • 4 fire de rozmarin
  • 4 zucchini
  • 1 ceapa rosie
  • 2 vinete
  • 4 cartofi

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele. Ardeii graşi se taie sferturi pe lung. Roşiile se înfig în fire de rozmarin. Ceapa roşie se taie rondele. Zucchini se taie felii longitudinale. Se taie vinetele felii, pe lung. Se taie rondele cartofii.

Se toarnă ulei într-un castron şi se aşază feliile de legume; se tăvălesc în ulei. Se unge grătarul cu ulei de măsline şi se frig legumele cca 2 min., pe fiecare parte. Se iau de pe grătar, se sărează şi se piperează şi se aşază pe un platou.

Legume fripte la grătar

Legume fripte la grătar

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • zucchini la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.