Legume delicioase in test

Printeaza

Legume delicioase in test din: spanac, ceapa, ciuperci, unt, oua, faina, drojdie de bere, lapte, galbenus, sare.

Ingrediente:Legume_delicioase_in_test

  • 500 g spanac
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 6 oua

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 30 g drojdie de bere
  • 3/4 pahar cu lapte
  • 1 galbenus
  • sare

Mod de preparare:

Dizolva drojdia in lapte caldut. Presara faina, sare si framanta, incorporand treptat untul. Acopera si lasa la crescut. Modeleaza aluatul in chifle si asaza-le intr-o tava unsa si tapetata. Unge-le cu galbenus diluat cu putina apa.

Lasa la cuptor pana se rumenesc. Opareste spanacul si trage-l in putin unt. Taie ceapa si caleste-o in restul de unt. Adauga ciupercile si inabusa-le. La fiecare chifla, taie deasupra cate un capacel si scoate miezul.

Repartizeaza uniform spanacul si ciupercile. Sparge deasupra cate un ou si mai lasa la cuptor 25 de minute.

Legume delicioase in test

Legume_delicioase_in_test

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.