Legume cu taitei de orez si carne de porc

Printeaza

Legume cu taitei de orez si carne de porc din: pulpa de porc, amidon, ulei de rahide, taitei de orez, sare, morcovi, ghimbir, usturoi, varza chinezeasca, piper, sos de soia dulce si frunze de ceapa verde.

Ingrediente:Legume_cu_taitei_de_orez_si_carne_de_porc

  • 300 g pulpă de porc
  • amidon
  • 4 linguri ulei de arahide
  • 250 g tăiței de orez lați
  • sare
  • 500 g morcovi
  • 3 cm ghimbir
  • 2 căței de usturoi
  • 400 g varză chinezească
  • piper
  • 40 ml sos de soia dulce
  • frunzele de la 1 ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fâșii. Se tăvă­lește prin amidon și se prăjește în wok în 2 linguri ulei încins. Se fierb tăițeii în apă cu sare, conform indica­țiilor de pe ambalaj. Se scoate carnea din wok. Se taie morcovii în fâșii lungi de cca 4 cm. Se deco-jește ghimbirul și se taie fâșii. Se curăță usturoiul și se taie felii.

Se scot frunzele de varză, se spală, se șterg și se taie fâșii. Se toarnă restul de ulei în wok și se prăjesc morcovii  3–4 min., apoi se adaugă carnea, ghimbirul și usturoiul, sare și piper și se prăjesc împreună 1 min. La final se adaugă varza și se mai pră­jește 3 min. Se stropește cu sos de soia. Se servesc tăi­țeii cu legume și carne și se presară ceapă verde.

Legume cu taitei de orez si carne de porc

Legume_cu_taitei_de_orez_si_carne_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.