Legume coapte cu branza feta

Printeaza

Legume coapte cu branza feta din: sparanghel, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, branza feta.

Ingrediente: Legume_coapte_cu_branza_feta

  • 350g de sparanghel
  • 330g de rosii cherry, taiate in jumatati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • 50g de branza feta, faramitata

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune sparanghelul si rosiile cherry intr-o tava. Stropeste-le cu uleiul de masline si otetul balsamic. Asezoneaza-le, apoi amesteca totul.

Da tava la cuptor 15 minute, pana cand sparanghelul se patrunde. Serveste legumele cu branza feta faramitata deasupra.

Legume coapte cu branza feta

Legume_coapte_cu_branza_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.