Legume asortate murate cu otet

Printeaza

Legume asortate murate cu otet din: dovlecei, rosii, mazare, morcovi, telina, ardei, usturoi, marar, otet.

Ingrediente:Legume asortate murate cu otet

  • 3 dovlecei
  • 4 roşii mari
  • 450 g mazăre decongelată
  • 2 morcovi
  • un fir ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 2 căţei usturoi
  • o legătură mărar
  • un litru oţet
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Toate legumele se taie şi se pun în straturi cu sare între ele.

Se lasă aşa pentru o noapte.

A doua zi se trec sub un jet de apă, se scurg şi se aşază în borcane cu boabe de piper şi mărar.

Se clocoteşte oţetul, se repartizează în borcane, se pun capace şi se întorc pe capac să se răcească aşa.

Se desfac după o lună.

 

Pofta buna!


 

Legume murate cu ciuperci

Legume murate cu ciuperci din: ciuperci, conopida, gogosari, ceapa, dovlecei, apa, otet, boabe de mustar, boabe de piper alb, zahar, sare neiodata. Ingrediente: 500 g ciuperci (ghebe, mânătărci) 500 g conopidă 4 gogoşari 4 cepe 2 dovlecei 1 litru apă 500 ml oţet boabe de muştar boabe de piper alb 10 lingurite zahăr 30 g […]

Reteta zilei: Mix de legume murate

Mix de legume murate din: ridichi, ardei gras, morcovi, castraveti, pastai de fasole verde, otet, zahar, sare, seminte de mustar, apa.   Ingrediente: 1 legatura ridichi cate 1 ardei gras rosu, portocaliu si galben 1 legatura morcovi 2-3 castraveti pastai de fasole verde 1 ceasca otet 6 linguri de zahar 3 linguri de sare 2 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.