Legume asortate murate cu otet

Printeaza

Legume asortate murate cu otet din: dovlecei, rosii, mazare, morcovi, telina, ardei, usturoi, marar, otet.

Ingrediente:Legume asortate murate cu otet

  • 3 dovlecei
  • 4 roşii mari
  • 450 g mazăre decongelată
  • 2 morcovi
  • un fir ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 2 căţei usturoi
  • o legătură mărar
  • un litru oţet
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Toate legumele se taie şi se pun în straturi cu sare între ele. Se lasă aşa pentru o noapte. A doua zi se trec sub un jet de apă, se scurg şi se aşază în borcane cu boabe de piper şi mărar.

Se clocoteşte oţetul, se repartizează în borcane, se pun capace şi se întorc pe capac să se răcească aşa.

Se desfac după o lună.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Legume asortate murate cu otet
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.