Legume asortate cu ansoa

Printeaza

Legume asortate cu ansoa din: dovlecel, vanata, ardei, sparanghel, ansoa, capere, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, otet, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Legume asortate cu ansoa

  • felii de dovlecel şi vânătă
  • un bulb de fenicul tăiat felii
  • ardei gras
  • sparanghel verde
  • ceapă
  • usturoi
  • 3 linguri capere
  • 3 fileuri de anşoa
  • rozmarin
  • cimbru
  • oţet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Se pun suporturi de aluminiu la distanţă de 15 cm de jar şi se frig felii de dovlecel şi vânătă (3-4 min.), un bulb de fenicul tăiat felii (6-8 min.), sferturi de ardei gras (5-6 min.) şi tije de sparanghel verde decojite în dreptul treimii inferioare şi curăţate de capete (6-8 min.)

Se scot şi se marinează într-un amestec de ceapă, usturoi, 3 linguri capere şi 3 fileuri de anşoa tocate, rozmarin, cimbru, oţet, ulei, sare, piper şi boia. Se servesc călduţe.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Au iesit foarte bune legumele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.