Lebar cu oua si cartofi

Printeaza

Lebar cu oua si cartofi din: cartofi, fierti, ulei, ceapa, faina, sare, piper, lebar, castraveciori murati.

Ingrediente:Lebar_cu_oua_si_cartofi

  • 1 kg cartofi fierti in coaja( in ziua precedenta)
  • 6 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 4 felii de lebar (a 150 g)
  • 4 castraveciori murati

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se taie felii şi se prăjesc 10-15 min. în 4 linguri ulei.

Se taie ceapa rondele, se pudrează cu făină şi se prăjeşte 3-4 min. în restul de ulei.

Se sărează, se piperează şi se scoate din tigaie.

Se prăjeşte lebărul şi se scoate, apoi se prăjesc şi ouăle.

Se sărează şi se piperează cartofii; se servesc cu castraveciori, ceapă, lebăr şi ouă.

Lebar cu oua si cartofi

Lebar_cu_oua_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.