Lebar

Printeaza

Lebar din: interstin de porc, ficat de porc, slanina, sare, piper, cuisoare.

Ingrediente:Lebar

  • 1 intestin de porc mai gros
  • 500g ficat de porc
  • 500g slanina
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita rasa piper
  • 1 vârf de cutit cuisoare pisate

 

Mod de preparare:

Curatati matele ca la caltabosi. Taiati ficatul si slanina in bucatele, dati-o de doua-trei ori prin masina de tocat, apoi, adaugati sarea si mirodeniile si amestecati bine.

Umpleti intestinul cu pasta obtinuta si lasati-l 2-3 ore la rece.

Puneti-l apoi la fiert 30 de minute, la foc mic, dupa care lasati-l sa se raceasca circa o ora, in apa rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.