Lasagna cu scoici si rosii

Printeaza

Lasagna cu scoici si rosii din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline negre, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline.

Ingrediente:Lasagna cu scoici si rosii

  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, tocat marunt
  • 55 g grau
  • 2 maini de masline negre, cu samburi
  • 2 conserve a cate 400 g de rosii
  • 400 g midii, curatate
  • 400 g scoici, curatate
  • 310 g sepie curatata, taiata si feliata
  • 12 foi proaspete de lasagna
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 1 mana de patrunjel proaspat, tocat
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Prajiti la foc mic ceapa si usturoiul in putin ulei de masline, timp de 1 minut, apoi adaugati graul, maslinele si rosiile, dupa care fierbeti inabusit timp de 30 de minute.

Adaugati midiile si scoicile si amestecati pana se deschid toate (aruncati-le pe cele care raman inchise).

Adaugati sepia si inabusiti inca 1 minut. Scoateti carnea din cele mai multe scoici, apoi puneti pastele la fiert in apa sarata clocotita si fierbeti al dente.

Asezonati sosul, presarati deasupra patrunjelul si adaugati 5 linguri de ulei de masline.

Cand pastele sunt fierte, amestecati-le cu sosul si serviti.

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos cu: unt, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml sos de roşii […]

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci din: foi de lasagna, sos de rosii, vanata, cartof, ciuperci, ardei, busuioc, mozzarella. Ingrediente: 1 conservă cu sos de roşii 1 vânătă mare, tăiată pe lungime în felii subţiri 1 cartof, tăiat în rondele subţiri 200 g ciuperci, tăiate în felii subţiri 1 ardei roşu, tăiat în fâşii 1/2 pachet cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.