Lasagna de vinete si ciuperci

Printeaza

Lasagna de vinete si ciuperci din: foi de lasagna, sos de rosii, vanata, cartof, ciuperci, ardei, busuioc, mozzarella.

Ingrediente:Lasagna de vinete si ciuperci

  • 1 conservă cu sos de roşii
  • 1 vânătă mare, tăiată pe lungime în felii subţiri
  • 1 cartof, tăiat în rondele subţiri
  • 200 g ciuperci, tăiate în felii subţiri
  • 1 ardei roşu, tăiat în fâşii
  • 1/2 pachet cu foi de lasagna
  • 1 mănunchi de busuioc proaspăt, tăiat mărunt
  • 1 bucată de mozzarella

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la foc mare. Opăreşte foile de lasagna.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei pune felii de vinete, sos de roşii, o foaie de lasagna, un strat de cartofi, ardei şi ciuperci, iar un strat de sos, o foaie de lasagna, sos, felii de vânătă.

Deasupra aşază felii de mozzarella, acoperă tava cu folie de aluminiu şi coace timp de 25 de minute. Indepărtează folia şi mai coace 20 de minute.

Decorează cu frunze proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Lasagna de vinete si ciuperci
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.