Lasagna de peste cu capere

Printeaza

Lasagna de peste cu capere din: usturoi, ceapa, ulei, rosii, piure de tomate, capere, file de cod, lamaie, marar, lasagna, sare, piper, branza.

Ingrediente:Lasagna de peste cu capere

  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cepe roşii
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 1 conservă cu roşii tăiate
  • 100 g piure de tomate
  • 100 g capere
  • 800 g file de cod
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • 1 legătură de mărar
  • 400 g roşii cherry
  • sare
  • 9 foi de lasagna
  • piper proaspăt măcinat
  • 100 g brânză rasă

 

Mod de preparare:

Inmoaie foile de lasagna în apă rece tîmp de 10 minute.

Curăţă şi taie mărunt usturoiul şi ceapa, încălzeşte 1 lingură de ulei într-o tigaie şi sotează ceapa şi usturoiul. Adaugă conserva cfe roşii, piureul de tomate şi caperele şi fierbe timp de 20 de minute, până se reduce sosul.

Spală şi usucă fileurile de peşte, stropeşte-le cu zeama de lămâie şi taie-le în fâşii de 2 cm. Incălzeşte 3 linguri de ulei şi sotează rapid peştele. Scoate-l pe un platou.

Taie mărunt mărarul. Spală şi taie în jumătate roşiile cherry. la sosul de roşii de pe foc şi adaugă mărarul şi roşiile. Asezonează cu sare şi piper.

Intr-o tavă pune alternativ straturi de lasagna, sos de roşii şi peşte, terminând cu sos de roşii. Presară brânza rasă şi coace în cuptorul încălzit la 180°C, timp de 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.