Lasagna de legume cu sos pesto

Printeaza

Lasagna de legume cu sos pesto

O reteta de lasagna de legume din: spanac, busuioc, crema de branza, galbenusuri, ardei gras, ciuperci, dovlecei, faina, unt, lapte si sos pesto.

Ingrediente:

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 400 g cremă de brânză
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper
  • 500 g ardei gras roşu
  • 400 g ciuperci champignon
  • 300 g dovlecei
  • 2 linguri ulei
  • 125 g blat de lasagna
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri sos pesto (borcan)

Preparare:

Dezgheţaţi spanacul. Amestecaţi verdeaţa, crema de brânză, sarea şi piperul. Decojiţi ardeiul. Tăiaţi legumele mărunt. Incingeţi cuptorul la 200°C.

Prăjiţi dovlecelul în ulei, apoi condimentaţi-l. în forma de sufleu aşezaţi în straturi legumele, pastele şi brânza.

Preparaţi un sos bechamel din făină, unt, lapte şi pesto, turnaţi-l peste ingredientele din formă şi coaceţi lasagna circa 40 de minute.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As incerca o lasagna fara carne sa vad cum e. Nu am mancat pana acum lasagna cu spanac, o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.