Lasagna cu dovlecel si pesto

Printeaza

Lasagna cu dovlecel si pesto din: dovlecei, sare, pesto de coriandru, brânză din muguri de pin, măsline crude.

Lasagna cu dovlecel si pesto

Ingrediente:

  • 2 dovlecei de mărime medie
  • 1/4 linguriţă de sare
  • 1/2 ceaşcă de pesto de coriandru
  • 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin
  • 1/4 ceaşcă de măsline crude, pentru a garnisi

Mod de preparare:

Tăiaţi dovleceii în felii lungi şi subţiri; pentru a obţine tăieţeii. Presăraţi sfertul de linguriţă de sare peste fâşii.

Aşterneţi un strat de dovlecei pe fundul unei tigăi de copt din sticlă. Peste dovlecei, întindeţi un strat de sos pesto. Puneţi încă un strat de dovlecei.

Deasupra adăugaţi un strat de brânză din muguri de pin, încă un strat de dovlecei şi, în sfârşit, un ultim strat de pesto. Presăraţi pe deasupra măsline, penfru a garnisi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.