Lasagna cu dovlecel si pesto
PrinteazaLasagna cu dovlecel si pesto din: dovlecei, sare, pesto de coriandru, brânză din muguri de pin, măsline crude.
Ingrediente:
- 2 dovlecei de mărime medie
- 1/4 linguriţă de sare
- 1/2 ceaşcă de pesto de coriandru
- 1/2 ceaşcă de brânză din muguri de pin
- 1/4 ceaşcă de măsline crude, pentru a garnisi
Mod de preparare:
Tăiaţi dovleceii în felii lungi şi subţiri; pentru a obţine tăieţeii. Presăraţi sfertul de linguriţă de sare peste fâşii.
Aşterneţi un strat de dovlecei pe fundul unei tigăi de copt din sticlă. Peste dovlecei, întindeţi un strat de sos pesto. Puneţi încă un strat de dovlecei.
Deasupra adăugaţi un strat de brânză din muguri de pin, încă un strat de dovlecei şi, în sfârşit, un ultim strat de pesto. Presăraţi pe deasupra măsline, penfru a garnisi.
Pofta buna!