Lasagna cu dovlecei

Printeaza

Lasagna cu dovlecei din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna cu dovlecei

  • un pachet foi de lasagna
  • un litru suc de roşii
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1-2 dovlecei
  • 4 linguri ulei
  • 2-3 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In 2 linguri de ulei se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă sucul de roşii, sare şi piper şi se fierbe 5 minute.

Se fierb şi foile de lasagna 5 minute. In restul de ulei se pune a doua ceapă curăţată şi tăiată, la călit şi, când s-a înmuiat, se adaugă dovlecelul, morcovul şi ciupercile tăiate.

Se lasă să se evapore apa şi să scadă, după care se umplu foile de lasagna bine scurse cu compoziţia de dovlecei, morcov, ceapă şi ciuperci, se rulează şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se toarnă sosul de roşii şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.