Lasagna cu dovlecei si menta

Printeaza

Lasagna cu dovlecei si menta din: foi de lasagna, dovlecei, sos bechamel, caşcaval, sare, menta proaspata.

Lasagna_cu_dovlecei_si_menta

Ingrediente:

  •  un pachet foi de lasagna
  •  3 dovlecei
  •  350 ml sos bechamel
  •  50 g caşcaval ras
  •  sare
  •  mentă proaspătă

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 10 minute. Intr-o tavă de cuptor se pune un polonic mic de sos bechamel şi se repartizează uniform. Se aşază straturi de foi de paste, felii de dovlecel şterse de suc si sos bechamel.

Ultimul strat trebuie să fie de sos, peste care se presară caş­cavalul ras. Se coace aproxima­tiv 30 de minute si se aduce la masă ornată cu câteva frunze de mentă proaspătă.

Lasagna cu dovlecei si menta

Lasagna_cu_dovlecei_si_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.