Lasagna cu dovlecei si menta
PrinteazaLasagna cu dovlecei si menta din: foi de lasagna, dovlecei, sos bechamel, caşcaval, sare, menta proaspata.
Ingrediente:
- un pachet foi de lasagna
- 3 dovlecei
- 350 ml sos bechamel
- 50 g caşcaval ras
- sare
- mentă proaspătă
Mod de preparare:
Dovleceii se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 10 minute. Intr-o tavă de cuptor se pune un polonic mic de sos bechamel şi se repartizează uniform. Se aşază straturi de foi de paste, felii de dovlecel şterse de suc si sos bechamel.
Ultimul strat trebuie să fie de sos, peste care se presară caşcavalul ras. Se coace aproximativ 30 de minute si se aduce la masă ornată cu câteva frunze de mentă proaspătă.
Lasagna cu dovlecei si menta
Pofta buna!