Lasagna cu dovleac si cascaval

Printeaza

Lasagna cu dovleac si cascaval din: foi lasagna, faina, dovleac, unt, ciuperci, lapte, cascaval, nucsoara, sos de rosii.

Ingrediente: 

  • 1 pachet foi lasagna
  • 50 g făină
  • 300 g dovleac
  • 50 g unt
  • 500 g ciuperci
  • 700 ml lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • nucşoară
  • 3-4 linguri sos de roşii
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Foile de lasagna se fierb, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Separat, dovleacul se taie, se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe care se fierb 15-20 de minute, apoi se scurg.

Din unt topit cu făină amestecate pe foc şi apoi cu lapte se face un sos alb, clasic, care se fierbe câteva minute, amestecând, până ce se îngroaşă. Apoi se potriveşte gustul de sare, piper si nucsoară.

Ciupercile se taie mărunt si se pun alternativ cu doveacul şi sosul alb între foile de lasagna.

Se unge foaia de deasupra cu sos de roşii, se presară caşcavalul ras pe deasupra şi se dă lasagna la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.

Lasagna cu dovleac si cascaval

Lasagna_cu_dovleac_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.