Lasagna cu broccoli

Printeaza

Lasagna cu broccoli

Ingrediente:

  • 1 pachet de foi de lasagna
  • 700 g broccoli
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras galben
  • 250 g varza de Bruxelles
  • 4 rosii
  • 250 g branza tofu, patrunjel
  • 500 ml lapte dulce
  • Amidon
  • 300 g cascaval
  • 1 ou
  • Sare,piper,sos de rosii dulce

Mod de preparare:

Broccoli si varza de Bruxelles se spala, se fierb in apa cu sare, apoi se taie in bucatele. Branza tofu se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca bine cu varza de Bruxelles, broccoli si ardeiul gras taiat in felii subtiri. Se adauga patrunjelul tocat fin, dovlecelul taiat in rondele, rosiile tocate, sarea si piperul.

Se amesteca, se aseaza un rand de foi de lasagna, iar deasupra coppozitie. Se procedeaza la fel cu restul de ingrediente, ultimul rand fiind de legume. Se pune pe foc laptele dulce, sarea, piperul si cascavalul dat pe razatoare. Se fierbe cateva minute, se ia de pe foc, se adauga 2 lingurite de amidon dizolvat cu putina apa si oul batut. Se amesteca bine cu un tel, se mai fierbe inca 2 minute si se opreste focul.

Se toarna sosul pentru ingredientele din tava si se introduce in cuptor. Se coace 25-30 de minute la foc mediu. Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii si verdeata tocata impreuna cu un pahar de Traminer.

1 comentariu

  1. Am facut diferite retete de lasagna, dar niciuna cu broccoli. Nu ma gandeam ca se potriveste. Acum o sa fac si eu lasagna cu broccoli.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.