Lasagna cu branza de capra
PrinteazaLasagna cu branza de capra din: foi lasagna, mozzarella, brânză de capră, caşcaval ras, lapte integral, faina, unt, sare, piper, nucşoară.
Ingrediente:
- 12 foi lasagna
- 125 g mozzarella
- 220 g brânză de capră
- 250 g caşcaval ras
Ingrediente pentru sos:
- un litru lapte integral
- 100 g făină
- 30g unt
- sare
- piper
- nucşoară
Mod de preparare:
Se prepară întâi sosul, pentru care se bat cu telul laptele cu făina, şi se pune pe foc. Odată ce a devenit un sos gros, se adaugă untul si se potriveşte de sare, piper, nucşoară.
Intr-un vas de cuptor se pun straturi alternative de sos alb, foi de lasagna, brânzeturi, foi, sos alb. Ultimul strat trebuie să fie de sos alb, peste care se presară caşcaval ras. Se dă la cuptor pentru 25 de minute.
Lasagna cu branza de capra
Pofta buna!