Lasagna cu branza de capra

Printeaza

Lasagna cu branza de capra din: foi lasagna, mozzarella, brânză de capră, caşcaval ras, lapte integral, faina, unt, sare, piper, nucşoară.

Lasagna_cu_branza_de_capra

Ingrediente:

  •  12 foi lasagna
  •  125 g mozzarella
  •  220 g brânză de capră
  •  250 g caşcaval ras

Ingrediente pentru sos:

  •  un litru lapte integral
  •  100 g făină
  •  30g unt
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară

Mod de preparare:

Se prepară întâi sosul, pentru care se bat cu telul laptele cu făina, şi se pune pe foc. Odată ce a devenit un sos gros, se adaugă untul si se potriveşte de sare, piper, nucşoară.

Intr-un vas de cuptor se pun straturi alternative de sos alb, foi de lasagna, brânzeturi, foi, sos alb. Ultimul strat trebuie să fie de sos alb, peste care se presară caşcaval ras. Se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Lasagna cu branza de capra

Lasagna_cu_branza_de_capra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.