Lapţi de crap fripţi

Printeaza

Lapţi de crap fripţi din: lapti de crap, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, sare, piper, lamaie.

Poate te intereseaza si Frigărui de morun, peşte afumat şi lapţi cu salată de sfeclă cu hrean

Ingrediente:Lapţi de crap fripţi

  • 400 g lapţi de crap
  • 1 leg. ceapă verde
  • 1 leg. usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 250g făină
  • sare
  • piper
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Se lasă lapţii să se zvinte pe un prosop de hârtie. Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se sotează 2 minute la foc iute.

Op­ţional, se stinge cu sucul unei jumătăţi de lămâi. Se sărează şi se piperează generos lapţii şi se dau prin făină.

Se scurge ule­iul într-o altă tigaie, separând legumele şi se frig lapţii la foc mic timp de 1- 2 minute, având grijă să rămână moi.

Se servesc imediat, ornând farfuria pe margine cu legumele sotate şi felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • lapti de peste
  • lapti de crap
  • lapti de crap preparare
  • reteta lapti de crap

1 comentariu

  1. Hmmmm, o sa incerc reteta de lapti fripti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.