Langustine

Printeaza

Langustinele sunt nişte crustacee marine care arată ca nişte homari în miniatură. Ele trăiesc în mările care înconjoară continentul european.

Culoarea carapacei lor, înainte de a fi gătite, este roz, iar vârful picioruşelor şi al cleştilor sunt albe.

Deşi în Franţa aceste crustacee se consumă adesea întregi, în multe reţete se folosesc doar cozile, în care se află cea mai mare parte a cărnii.

Pentru prepararea langustinelor se pot folosi aceleaşi metode ca şi pentru racii de râu, creveţi sau homari. Dacă se servesc întregi, se fierb câteva minute în vin, apoi se prăjesc şi se servesc cu o maioneză făcută cu muştar.

 

Langustine

Langustine

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/langustine html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.