Langosi fragede

Printeaza

Langosi fragede din: drojdie, lapte, zahar, faina, ou, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Langosi fragede 

  • 25 g drojdie
  • lapte
  • zahar
  • 500 g făină
  • ou
  • sare
  • piper
  • 300 g cartofi
  • cascaval

 

Mod de preparare:

Se pun 25 g drojdie într-un păhărel de lapte călduţ cu puţin zahăr.

Se cern 500 g făină, se toarnă peste maia, se adaugă 1 ou, sare şi piper după gust, apoi piureul rece din 300 g cartofi.

Se frământă bine, se acoperă cu un prosop şi se lasă la dospit 40 de minute.

Din aluat se rup bucăţele, se fac biluţe, se întind puţin cu mâna şi se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Langosi fragede 

Langosi cu smantana

Langosi cu smantana din: faina, drojdie, oua, lapte, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg făină 1 cub de drojdie proaspătă 2 gălbenuşuri 1/2 l lapte călduţ 200 g smântână 1 lingură de ulei sare   Mod de preparare: Frământă din toate ingredientele un aluat pe care îl pui într-o pungă mare de plastic, unsă cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.