Langosi de cartofi

Printeaza

Langosi de cartofi din: cartofi, faina, ulei, marmelada si sare.

Ingrediente:Langosi de cartofi

  • 2 cartofi
  • 350 g faina
  • 250 ml ulei
  • 250 g marmelada
  • un varf cutit sare

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii în coajă, apoi curăţaţi-i şi pisaţi-i ca pentru piure. După ce se răcesc, amestecaţi-i cu făina, 50ml ulei, sare, şi putină apă, atâta cât să obţineţi un aluat mai tare.

Intindeţi aluatul într-o foaie de circa 2-3 mm grosime şi tăiaţi-o ca pentru gogoşi.

Puneţi pe o latură a fiecărei bucăţi de aluat câte puţină marmeladă. Acoperiţi marmelada cu partea de aluat neunsă şi presaţi bine pe margine.

Prăjiţi langoşii în uleiul încins şi scoateţi-i pe şerveţele absorbante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.