Langoşi cu branză

Printeaza

Langoşi cu brânză: faina, oua, ulei, iaurt, bicarbonat, sare, telemea de vaca, ulei.

Ingrediente:Langosi_cu_branza

  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • 3 linguri ulei
  • 150 g iaurt
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • un praf de sare
  • 250 g telemea de vacă
  • 250 ml ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Pui făina într-un castron şi spargi ouăle, adaugi iaurtul, uleiul, sarea si bicarbonatul. Frămânţi bine.

După ce a crescut, întinzi foaia şi o tai pătrăţele, pe care le umpli apoi cu brânza rasă. Presezi marginile şi îi pui la prăjit în ulei bine încins, îi rumeneşti bine, apoi îi scoţi pe un platou încins.

Poţi servi langoşii presăraţi cu zahăr vanilat.

Langoşi cu branză

Langosi_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.