Lamai umplute cu sardele

Printeaza

Lamai umplute cu sardele din: lamai, sardele in ulei, margarina, mustar, boia, masline, patrunjel, sare, piper.
Lamai umplute cu sardele

Ingrediente:

  • 6 lămâi
  • 1 cutie sardele în ulei
  • 50 g margarină
  • 1 lingură muştar
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 5-6 măsline
  • 2-3 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Le tai un căpăcel lămâilor, le scoţi miezul şi le laşi deoparte. Păstrezi 1-2 linguri din miez şi zeamă. Zdrobeşti sardelele cu furculiţa, adaugi margarina frecată spumă, muştarul, miezul şi zeama de lămâie.

Potriveşti de sare şi piper, pui şi boiaua dulce, amesteci şi umpli lămâile cu pasta obţinută. Le aşezi apoi pe un pla­tou, le decorezi cu pătrunjel şi feliuţe de măsline şi le dai la rece pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.