Kefta

Printeaza

Kefta din: carne tocata de vita, coriandru, curcuma, sare, baharat, ulei de masline, cepe rosii.

Ingrediente:Kefta

  • 1 kg carne tocată de vită
  • 1 legătură coriandru verde tocat
  • 2 linguriţe curcuma
  • sare
  • baharat (amestec de condimente picante pentru vită – conţine chili, chimen, scorţişoară, frunză de limetă uscată, cuişoare, piper negru, fenugrec, cardamom, nucşoară, coriandru uscat, şofran şi ghimbir)
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 2 cepe roşii tocate

 

Mod de preparare:

Se frământă carnea cu uleiul, ceapa tocată, coriandrul verde, condimentele şi sare. Se lasă la frigider, la marinat, cel puţin 8 ore -preferabil 24.

Se modelează chifteluţe ovale şi se frig pe grătarul încins, 3 min.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.