Kebab de peste

Printeaza

Kebab de peste din: file de pangasius, patrunjel, usturoi, sare, ulei.

Ingrediente:Kebab de peste

  • 500 g file de pangasius
  • 1 legătură pătrunjel
  • usturoi după gust
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Mărunţeşti bine peştele cu satârul, toci mărunt pătrunjelul şi usturoiul şi le amesteci.

Condimentezi amestecul cu sare şi piper şi formezi chifteluţe pe care le frigi pe grătar, nu înainte de a fi unse cu ulei, deoarece pangasiul nu este un peşte gras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.