Kebab cu piept de pui
PrinteazaKebab cu piept de pui din: chifle cu susan, piept de pui sau curcan, crema de branza, suc de lamaie, rosii, cartofi, salata, ceapa rosie, usturoi, patrunjel otet, boia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 chifle cu susan
- 2 felii piept de pui sau curcan
- 250 g cremă de brânză
- sucul unei lămâi
- 2 roşii
- 2 cartofi
- câteva foi salată
- o ceapă roşie
- pudră de usturoi
- pătrunjel
- otet
- boia
- 150 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie carnea în bastoane ca la cartofii prăjiţi si se pun într-un castron cu ulei, boia, sare, piper si două linguri de otet. Se a mestecă totul. Crema de brânză se amestecă bine cu sucul de lămâie, una-două linguri usturoiul pudră, sare, piper si pătrunjel tocat.
Se pun în vase separate carnea si cartofii curăţaţi si tăiaţi bastonase, să se prăjească, între timp se feliază roşiile si ceapa. In chifle se taie câte un buzunar, se pune salată, cremă de brânză si apoi cartofi prăjiţi, carne, roşii, ceapă si se aduc la masă.
Kebab cu piept de pui
Pofta buna!