Kebab cu piept de pui

Printeaza

Kebab cu piept de pui din: chifle cu susan, piept de pui sau curcan, crema de branza, suc de lamaie, rosii, cartofi, salata, ceapa rosie, usturoi, patrunjel otet, boia, ulei, sare, piper.

Kebab_cu_piept_de_pui

Ingrediente:

  •  4 chifle cu susan
  •  2 felii piept de pui sau curcan
  •  250 g cremă de brânză
  •  sucul unei lămâi
  •  2 roşii
  •  2 cartofi
  •  câteva foi salată
  •  o ceapă roşie
  •  pudră de usturoi
  •  pătrunjel
  •  otet
  •  boia
  •  150 ml ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se taie carnea în bastoane ca la cartofii prăjiţi si se pun într-un castron cu ulei, boia, sare, piper si două linguri de otet. Se a mestecă totul. Crema de brânză se amestecă bine cu sucul de lămâie, una-două linguri usturoiul pudră, sare, piper si pătrunjel tocat.

Se pun în vase separate carnea si cartofii curăţaţi si tăiaţi bastonase, să se prăjească, între timp se feliază roşiile si ceapa. In chifle se taie câte un buzunar, se pune salată, cremă de brânză si apoi cartofi prăjiţi, carne, roşii, ceapă si se aduc la masă.

Kebab cu piept de pui

Kebab_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.