Kavarma cu carne de porc si untura

Printeaza

Kavarma cu carne de porc si untura din:  pulpă de porc,  ficat de vitei, untură, ceapă, ciuperci, vin roşu, ardei iuti, sare, piper, patrunjel.

Kavarma_cu_carne_de_porc_si_untura

Ingrediente:

  • 750 g pulpă de porc
  • 500 g ficat de vitei
  • 100 g untură
  • 250 g ceapă
  • 250 g ciuperci
  • 50 ml vin roşu
  • 5 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • pătrunjel pentru servit

Mod de preparare:

Toată carnea se taie cuburi si se pun la prăjit în untură cu 50 ml apă. Se adaugă ceapă tăiată rondele si, când s-a înmuiat, se pun ficatul tăiat bucăţi, ciupercile, ardeii iuţi.

Se potriveşte gustul de sare’şi piper, se toarnă vinul si se acoperă cu apă.

Se dă vasul la cuptor pentru 50 minute. Se aduce la masă cu pătrunjel proaspăr tocat.

Kavarma cu carne de porc si untura

Kavarma_cu_carne_de_porc_si_untura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.