Kalua Pig

Printeaza

Kalua Pig din: pulpa de porc sau friptura de porc cu sorici, cidru, sare afumata, sare.

Ingrediente:Kalua Pig

  • 2 kg pulpă de porc sau friptură de porc cu şorici
  • 2 ceşti de cidru
  • sare afumată
  • sare

 

Mod de preparare:

Se aşează în apă un vas termorezistent de lut, până s-a îmbibat bine de apă. Se freacă carnea de porc cu sarea afumată, apoi se aşează în oala de lut. Peste carne se toarnă cidrul.

Se bagă friptura în cuptorul care nu a fost în prealabil încins şi se lasă la copt minim 5 ore la o temperatură de 150 °C (ventilator 130 °C).

Se scoate apoi carnea din oala de lut, se sărează cu sare normală şi se taie sau se rupe în fâşii subţiri.

Kalua Pig se serveşte cu salată sau cu legume şi cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.