Kalua Pig

Printeaza

Kalua Pig din: pulpa de porc sau friptura de porc cu sorici, cidru, sare afumata, sare.

Ingrediente:Kalua Pig

  • 2 kg pulpă de porc sau friptură de porc cu şorici
  • 2 ceşti de cidru
  • sare afumată
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se aşează în apă un vas termorezistent de lut, până s-a îmbibat bine de apă.

Se freacă carnea de porc cu sarea afumată, apoi se aşează în oala de lut. Peste carne se toarnă cidrul.

Se bagă friptura în cuptorul care nu a fost în prealabil încins şi se lasă la copt minim 5 ore la o temperatură de 150 °C (ventilator 130 °C).

Se scoate apoi carnea din oala de lut, se sărează cu sare normală şi se taie sau se rupe în fâşii subţiri.

Kalua Pig se serveşte cu salată sau cu legume şi cu orez.

 

Kalua Pig

Chiftele

Chiftele de Porc în Sos de Roșii

Chiftele de Porc în Sos de Roșii din: carne de porc tocana, ceapa, usturoi, paine, ou, patrunjel, sare, piper. Savurați clasica rețetă de chiftele de porc, servite într-un sos de roșii bogat și aromat. Această combinație perfectă între carnea suculentă de porc și sosul de roșii intens transformă o rețetă tradițională într-o experiență culinară memorabilă. […]

Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin

Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Savurați gustul autentic al unei fripturi de porc, îmbogățită cu aromele intense ale usturoiului și rozmarinului. Această rețetă transformă o bucată simplă de carne de porc într-un fel de mâncare sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale […]

retete

Steak de Porc la Grătar – Rețeta Clasică

Steak de Porc la Grătar – Rețeta Clasică din: steak de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper. Această rețetă vă va învăța cum să pregătiți un steak de porc suculent, cu o marinadă pe bază de ulei de măsline, rozmarin și usturoi, care va adăuga un gust irezistibil cărnii. Este o opțiune excelentă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.