Kaizer de casa

Printeaza

Kaizer de casa din: fleica, dafin, piper, ienibahar, mustar, cimbru, usturoi.

Ingrediente:Kaizer de casa

  • 1 kg fleică de porc
  • 2-3 foi de dafin
  • boabe de piper
  • ienibahar
  • muştar
  • cimbru
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Se sărează 1 kg fleică de porc şi se dă la frigider, într-un vas cu capac.

A doua zi se pune la fiert în zeamă de varză sau borş (cât s-o acopere); se adaugă 2-3 foi de dafin, boabe de piper, ienibahar şi muştar, cimbru şi câţiva căţei de usturoi pisaţi. Se fierbe carnea până când furculiţa intră uşor în ea; se scoate.

După ce s-a răcit, se unge cu usturoi pisat şi boia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.